prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Besplatne filmske radionice za djecu u listopadu

Uskoro započinje novi ciklus radionica pod nazivom “Filmska početnica” namijenjen predškolskoj i osnovnoškolskoj dobi polaznika. Program provodi organizacija Restart, a sve radionice su besplatne zahvaljujući financijskoj podršci Hrvatskog audiovizualnog centra!

Tijekom mjeseca listopada Filmska početnica svaku nedjelju od 2.10. do 23.10. donosi dvije besplatne radionice. Radionicu MALA FILMSKA POČETNICA za djecu od pet do sedam godina i  radionicu MEDIJSKI LABORATORIJ za djecu od 10 do 12 godina. Radionice će se održati u prostoru POGONA – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade na adresi Trnjanska struga 34.

Sve što je potrebno za pohađanje radionice jest prijaviti se što prije i rezervirati svoje mjesto. Za prijavu je potrebno preuzeti OBRAZAC  na službenim stranicama organizatora te ga ispunjenog poslati na: filmskapocetnica@restarted.hr.

Po prijavi će organizatori poslati dodatne informacije!