prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Boooktrailer Film Festival 2022

Boooktrailer Film Festival je međunarodno školsko natjecanje koje od 2006. dovodi učenike i nastavnike iz cijele Europe u Bresciu da uče, istražuju i upoznaju stručnjake za književnost, kazalište, kino i televiziju.

Booktrailer Film Festival je međunarodno booktrailer natjecanje, rezervirano za talijanske i europske srednjoškolce prvog i drugog razreda.

U petak 11. ožujka 2022. godine održava se treći Booktrailer Film Festival u online izdanju koji Gimnazija Karlovac provodi u suradnji s partnerskom talijanskom školom Liceo A. Callini iz Brescie. Kao što i ime govori, riječ je o festivalu trailera, ali ne za filmove, već za – knjige.

Gimnazija Karlovac organizator je i domaćin nacionalnog natjecanja koje se može pratiti ovog petka, s početkom u 12 sati. Online događanje sastoji se od revije filmova te objave rezultata glasovanja žirija.
Stručni žiri će odabrati tri prve nagrade za booktrailere, ali i četvrti koji će, uz nagrađene, također predstavljati Hrvatsku na međunarodnom natjecanju.

Festival završava završnom ceremonijom dodjele nagrada, u nazočnosti počasnog gosta.

Više informacija potražite na Facebook stranici Festivala.