prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

CARNET kreće s novim nizom edukacija

CARNET započinje novi niz webinara i virtualnih radionica namijenjenih svim odgojno-obrazovnim djelatnicima koji žele steći ili unaprijediti vlastite kompetencije u osmišljavanju i provođenju nastave u virtualnom okruženju ili po kombiniranom modelu, kao i pripremi sinkrone videokonferencijske nastave.

Prvi webinar u nizu, pod nazivom “Loomen tips & tricks – Izrada sadržaja”, održat će se u petak, 26. veljače s početkom u 13 sati.

Webinar je namijenjen učiteljima i nastavnicima koji već koriste CARNET Loomen za provođenje nastave na daljinu. Na webinaru će se upoznati sa specifičnim mogućnostima izrade sadržaja u virtualnim učionicama te saznati kako smanjiti datoteke za upload, čemu služe filteri i kako ih isključiti, kako napredno uređivati slike te koje mogućnosti nudi HTML editor za stvaranje sadržaja unutar virtualne učionice.

Kako biste sudjelovali na edukaciji potrebno je:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA, najkasnije do početka edukacije.
  2. Na dan održavanja webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

Na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, ostvarujete pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Ako propustite webinar, snimku možete naknadno pogledati na portalu CARNET Meduza.