prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

CARNET webinari o e-Škole digitalnim sadržajima za učenje i poučavanje

Nastava je tek nedavno počela, a vaš je raspored već prilično gust? U potrazi ste za inspiracijom kako na jednostavan način iskoristiti već dostupne digitalne sadržaje u vlastitoj nastavi?

  1. Webinar: (Po)uči na digitalni način uz e-Škole sadržaje

Najavljujemo da s provedbom novog ciklusa edukacije započinjemo u četvrtak, 23. rujna 2021. godine, u 13 sati, s webinarom pod nazivom: (Po)uči na digitalni način uz e-Škole sadržaje. Webinar je namijenjen svim učiteljima i nastavnicima općeobrazovnih predmeta u višim razredima osnovne škole i srednjim školama, a koji su u potrazi za novim idejama primjene digitalne tehnologije te provjerenim digitalnim obrazovnim sadržajima prikladnim učenicima.

Bogatstvo dostupnih digitalnih obrazovnih sadržaja pred učitelje i nastavnike postavlja i neke nove izazove pa ćemo zato na webinaru proći teme poput: Koje digitalne obrazovne sadržaje koristiti, gdje ih pronaći? Kako odabrati kvalitetne i pouzdane digitalne obrazovne sadržaje za svoje učenike?

Kako biste sudjelovali na edukaciji potrebno je:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA, najkasnije do početka webinara.
  2. Na dan održavanja webinara, prijavite se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr i zatim pristupite webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno pogledati na portalu CARNET Meduza.

2.  Webinar: e-Škole digitalni sadržaji za učenje i poučavanje u mojoj nastavi

Nadamo se da smo vas dovoljno zaintrigirali u prvom webinaru i da ćete nam se pridružiti ponovno u utorak, 28. rujna 2021. godine, u 13 sati, kada ćemo nastaviti priču o e-Škole digitalnim sadržajima za učenje i poučavanje na osnovnoj razini u webinaru pod nazivom: e-Škole digitalni sadržaji za učenje i poučavanje u mojoj nastavi. Sadržaji  namijenjeni učenicima su e-Škole digitalni obrazovni sadržaji i interaktivni sadržaji za međupredmetne teme i sadržaji namijenjeni učiteljima i nastavnicima odnosno e-Škole scenariji poučavanja. Praktični primjeri nastavnih aktivnosti koje uključuju korištenje ovih sadržaja u odabranim predmetima: Engleski jezik, Sociologija, Politika i gospodarstvo, pomoći će vam u primjeni ovih sadržaja. Webinar je prvenstveno namijenjen učiteljima i nastavnicima predmetne nastave, ali i svim zainteresiranim odgojno-obrazovnim djelatnicima škola.

Kako biste sudjelovali na edukaciji potrebno je:

  1. Prijaviti se putem aplikacije EMA, najkasnije do početka webinara.
  2. Na dan održavanja webinara, prijaviti se u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr i potom pristupiti webinaru putem Microsoft Teams live events alata.

Na taj način, nakon prijave u MS Teamse sa svojim elektroničkim identitetom i sudjelovanjem u webinaru, sudionici ostvaruju pravo na potvrdu o sudjelovanju.

Na portalu CARNET Meduza možete pogledati kratku videouputu za prijavu u MS Teams/MS Live Event/Web.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na webinarima u kojima ćemo zajedno istražiti svijet e-Škole digitalnih sadržaja za učenje i poučavanje.

Ako ste propustili webinar, snimku možete naknadno na portalu CARNET Meduza.