prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dan otvorenih vrata

U školskoj dvorani Osnovne škole „Antun i Stjepan Radić“ Gunja u utorak, 20. lipnja 2023. godine održan je Dan otvorenih vrata. Težište je bilo na brojnim izvannastavnim aktivnostima i projektima koje je škola provodila ove školske godine.

Različitim sadržajima – prezentacijama,  video najavama, filmovima, izložbom učeničkih radova, supertalent show programom učenicima, roditeljima i svim gostima bio je prikazan kreativan i suvremen pristup odgoju i obrazovanju koji se u školi njeguje.

Program je organizirala i vodila školska knjižničarka dr. sc. Anita Tufekčić u suradnji s ravnateljicom škole Marijanom Lucić. Sveukupno je bilo 20 izlagača a predstavljene su brojne izvannastavne aktivnosti, kao što su: filmska, dramska, recitatorska, novinarska, likovna, glazbena, keramičarska, čitateljska i karitativna skupina. Također, svoje aktivnosti predstavili su i Mladi tehničari, ali i školska zadruga „Alšan“ zajedno s vrtlarima i domaćinstvom.

Predstavljeni su i brojni projekti, poput GLOBE projekta, projekt EKO škole, projekt STEMajmo, Participativni online filmski klub Sedmi kontinent, projekt Klikeraj i brojni drugi. Program je završio Supertalent show programom, koji su vodili učenici škole u suradnji s nastavnikom glazbene kulture Edvinom Čajtinović. Sveukupno je bilo 11 izvođača a ravnateljica škole uručila je poklone pobjednicima. Prvo mjesto po glasanju publike, osvojio je učenik 3. a razreda Jusuf Šabanović, 2. mjesto osvojio je 7. c razred, dok je 3. mjesto osvojila Tia Ahmetović, također učenica 3. a razreda. Cjelokupni program događanja dostupan je na mrežnoj stranici i na Facebook stranici škole.