prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dan otvorenih vrata Goethe-Instituta Kroatien

Nakon ljetnog odmora i kao uvod u jesenske aktivnosti na svojoj novoj lokaciji (Zadarska ulica 80, Zagreb) Goethe-Institut Kroatien u subotu, 10. rujna 2022. organizira Dan otvorenih vrata.

Od 10.00 sati posjetitelje očekuje raznovrstan program za djecu, mlade i odrasle.

Mlađe posjetitelje zasigurno će zainteresirati putovanje njemačkom glazbenom scenom, eksperimentiranje u istraživačkom laboratoriju i na kreativnim radionicama dok će oni najmanji za to vrijeme upoznati Hansa Hasea i pripovjedačko kazalište (Kamishibai).

Na oglednim satima svi posjetitelji, neovisno o uzrastu, moći će sudjelovati na tečajevima njemačkog jezika i na zabavan način naučiti svoje prve riječi i rečenice na njemačkom jeziku. Za one koji već imaju određena znanja njemačkog jezika i razmišljaju o jesenskim tečajevima ili ispitima određene razine, ovo je savršen dan za sudjelovanje na inicijalnom testiranju ili pripremama za polaganje ispita.

Novo ruho naše knjižnice te njezinu ponudu i brojne aktivnosti posjetitelji će moći otkriti u interaktivnom escaperoom obilasku knjižnice, a dan naravno neće proći ni bez kina i kokica – na rasporedu su nagrađivani njemački filmovi „Amelie u bijegu“ Tobiasa Wiamana i „Dječaku treba svježi zrak“ Caroline Link, podnaslovljeni na hrvatski.

Svi sadržaji na danu otvorenih vrata su besplatni!

Više informacija potražite na mrežnim stranicama Goethe-Instituta Kroatien.