prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dan za zdrave zube

Oralno zdravlje je važan preduvjet kvalitetnog života pojedinca i potrebno je od najranije dobi pravilno skrbiti o svojim zubima. U ožujku se obilježava Svjetski dan oralnog zdravlja, a Dan za zdrave zube obilježava se u zadnjem tjednu mjeseca rujna.

U Osnovnoj školi Bartola Kašića Vinkovci obilježen je Dan za zdrave zube u školskoj knjižnici provedbom izvannastavne aktivnosti (knjižničari). Tim povodom izrađeni su materijali za učenike i njihove roditelje. Cilj je potaknuti učenike na očuvanje blistavog osmijeha i osvijestiti učenike o važnosti prevencije.

Na temelju literature u knjižnici i sadržaja dostupnih na internetu, učenici su uz mentorstvo knjižničarke izradili mrežnu stranicu. Nastojali su prikupiti  informacije i smisleno ih organizirati. Odlučili su se za korištenje Google Sitesa jer je besplatan i jednostavan za korištenje, a nudi brojne mogućnosti. Materijal je objavljen na mrežnoj stranici škole i stranici Virtualne knjižnice te je tako dostupan učenicima, roditeljima, djelatnicima škole, ali i široj javnosti. Rad učenika možete pogledati ovdje.