prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dan zahvalnosti obilježen međunarodnom suradnjom

Dan zahvalnosti blagdan je koji se u Sjedinjenim Američkim Državama obilježava četvrtog četvrtka u studenome, a povezuje kulturu, tradiciju, gastronomiju i sport u jedno – tradicionalno slavlje zajedništva za obitelj i prijatelje. Ove godine obilježava se 23. studenoga.

U Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga Našice smo obilježili Dan zahvalnosti međunarodnim projektom za kojega je aktivnosti osmislila i njima koordinirala Adrijana Rajić, prof. savjetnik za Engleski jezik. Tijekom radionica, učenici su upoznali običaje vezane za ovaj dan, rješavali jednostavne zadatke kojima su proširili vokabular, odgovarali na pitanja u vezi zahvalnosti, a na čemu su i sami zahvalni otkrili su nam u obliku digitalnih plakata. Radovi svih sudionika su objedinjeni u digitalnoj knjižici.

Obilježavanju ovog praznika priključile su se kolegice Magdalena Brodzinska iz Poljske, Ioanna Karagiannopoulou iz Grčke i Mirjana Rajić, prof. izvrsna savjetnica iz matične škole.