prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Digitalna riznica znanja: Kako iskoristiti moć mrežnih stranica za efikasnije učenje

Nakon sudjelovanja u Erasmus+ edukaciji pod nazivom Learn in Museum, na kojoj je naglasak bio na aktivnom učenju van učionica, profesorica Srednje strukovne škole u Makarskoj Anita Zelić Tomaš stvorila je inovativan resurs za svoje učenike – mrežnu stranicu posvećenu predmetu Povijest hrvatske kulturne baštine.

Ova mrežna stranica predstavlja korak prema modernizaciji nastavnog programa, jednom od ključnih ciljeva Erasmus plana Srednje strukovne škole, integrirajući nove pristupe i digitalne alate kako bi se potaknulo učenje na dinamičan način.

Na stranici učenici mogu pronaći nastavne materijale predviđene predmetnim kurikulumom koji su prilagođeni potrebama i stilovima učenja. Sadržaj stranice se redovito ažurira, a isti je obogaćen i materijalima koje stvaraju učenici na nastavi u vidu prezentacija i seminarskih radova.

Ovaj inovativan pristup nastavi ne samo da koristi digitalne alate već i razvija sposobnost učenika da kritički razmišljaju, istražuju i primjenjuju znanje i izvan učionice.

https://phkb.weebly.com/