prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dodjela Oskara znanja održat će 13. i 14. lipnja 2022. u Zagrebu

Nakon dvije godine online dodjele Agencija za odgoj i obrazovanje najavljuje ovogodišnju dodjelu Oskara znanja učenicima pobjednicima državnih i međunarodnih natjecanja u znanju, glazbi i plesu u školskoj godini 2021./2022. Svečana dodjela održat će se u sportskoj dvorani XV. gimnazije u Zagrebu 13. i 14. lipnja 2022. godine.

Prvoga dana u ponedjeljak 13. lipnja Oskari znanja bit će uručeni najboljim učenicima osnovnih škola, a sljedećega dana, 14. lipnja, u utorak nagradit ćemo najuspješnije učenike srednjih škola i učenike koji su osvojili medalje na međunarodnim natjecanjima.

Oskar znanja, najveće i najprestižnije priznanje učenicima u Hrvatskoj za njihove velike uspjehe na državnim i međunarodnim natjecanjima, ove se godine dodjeljuje 18. puta. Svojim uspjesima i rezultatima na državnim natjecanjima u znanju, glazbi i plesu Oskar znanja osvojilo je 348 učenika, a za pobjedu na međunarodnim natjecanjima Oskarom znanja bit će nagrađeno 22 učenika. Priznanje će biti uručeno i njihovim učiteljima i nastavnicima mentorima, koji su ih pripremali, pratili i motivirali za natjecanja.

Dodjelu Oskara znanja organizira Agencija za odgoj i obrazovanje uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatske zajednice županija.

U nastavku objavljen je popis nagrađenih učenika i mentora. Sve eventualne netočnosti u objavljenim tablica (naziv škole, ime, prezime, razred) mogu se prijaviti Agenciji za odgoj i obrazovanje do petka, 3. lipnja 2022. na e-adresu ivana.ivancic-medved@azoo.hr

Pratite Oskar znanja na mrežnoj stranici www.azoo.hr i na facebook stranici Oskar znanja.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za odgoj i obrazovanje.