prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dostupan novi praktičan CARNET-ov tečaj o suradnji i pokretanju projekta u školi

Osmišljavanje i realiziranje projekta u školi jednostavnije je uz digitalnu tehnologiju. Naučite kako koristiti alate za suradnju u projektima u novom tečaju „Suradnja i umrežavanje za rad u školi – pokrećem projekt: tečaj s praktičnom primjenom”.

U tečaju ćete osmisliti projekt na jednu od sljedećih tema: kreativnost u nastavi, uključivost u odgojno-obrazovnom radu, zeleni projekti, održivi STEM i STEAM projekti, praktične vještine u svakidašnjici ili umjetna inteligencija u odgojno-obrazovnom procesu. Tijekom tečaja radit ćete u relativno manjim grupama s online mentorima koji će vam pomagati sa stručnim savjetima.

Pogledajte više u videomamcu.

Teme koje se obrađuju u tečaju su:

  • digitalne obrazovne zajednice, društvene mreže i digitalni alati za suradnju
  • različiti modeli nastave (suradnička, istraživačka, problemska i projektna nastava), umjetna inteligencija i refleksivno poučavanje
  • refleksija o komunikaciji i suradnji u digitalnom okruženju.

Ishodi učenja ovog tečaja su na naprednoj razini digitalnih kompetencija. Potrebna su predznanja za pohađanje ovog e-tečaja. Za detaljnije informacije i upis u tečaj kliknite na ovu poveznicu. Pridružite nam se i učite s nama!