prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dvije nove cjeline u ATTEND e-tečaju

U sklopu projekta Podrška ostvarenju jednakih mogućnosti u obrazovanju za učenike s teškoćama u razvoju – ATTEND održava se ATTEND e-tečaj pod nazivom Vodič do ostvarenja jednakih mogućnosti za učenike s teškoćama u razvoju.

Tečaj se sastoji od četiri cjeline. Prve dvije cjeline Prilagodba okoline u školi i kod kuće za uspješno provođenje asistivne tehnologije te Potpomognuta komunikacija i vizualna podrška u svakodnevici su dostupne još od siječnja 2023. godina, a sada su dostupne i nove cjeline Ozbiljne igre i digitalizacija Procjena potreba za asistivnom tehnologijom.

E-tečaj je namijenjen prvenstveno odgojno-obrazovnim djelatnicima ustanova: edukacijskim rehabilitatorima, logopedima, učiteljima i drugim stručnim suradnicima u sklopu projekta ATTEND kako bi se podigle i poboljšale njihove digitalne kompetencija, kao i druga stručna znanja.

E-tečaj se provodi u sustavu Loomen, a obvezna je prijava s AAI@EduHr elektroničkim identitetom. Dovršite upis klikom na poveznicu na e-tečaj: Poveznica za pohađanje e-tečaja.

Za sva pitanja vezana uz sadržaj i pohađanje ovog e-tečaja, slobodno nam se obratite na e-adresu helpdesk@skole.hr.