prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
ATTEND
Dvije nove cjeline u ATTEND e-tečaju

Dvije nove cjeline u ATTEND e-tečaju

U sklopu projekta Podrška ostvarenju jednakih mogućnosti u obrazovanju za učenike s teškoćama u razvoju – ATTEND održava se ATTEND e-tečaj pod nazivom Vodič do ostvarenja jednakih mogućnosti za učenike s teškoćama u razvoju.

CARNET-ov projekt ATTEND na predkonferenciji u sklopu ERFCON23

CARNET-ov projekt ATTEND na predkonferenciji u sklopu ERFCON23

U okviru 10. međunarodne konferencije – Istraživanja u edukaciji i rehabilitaciji: ERFCON23 održat će se predkonferencija “Asistivna tehnologija u edukaciji i rehabilitaciji” u organizaciji Odsjeka za motoričke poremećaje, kronične bolesti i art terapije Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Laboratorija za asistivnu tehnologiju ERF-a.

CARNET-ov projekt ATTEND osvojio prestižnu nagradu

CARNET-ov projekt ATTEND osvojio prestižnu nagradu

CARNET-ov projekt ATTEND osvojio je prestižnu nagradu koju dodjeljuju časopis National Geographic Hrvatska i tvrtka Adria Media Zagreb u sklopu projekta Održiva Hrvatska (do 2021. poznat kao projekt Žuti okvir za održivi razvoj, znanost i obrazovanje) u kategoriji “Kvalitetno obrazovanje”.

Upišite ATTEND e-tečaj Vodič do ostvarenja jednakih mogućnosti za učenike s teškoćama u razvoju

CARNET-ov projekt ATTEND nominiran za prestižnu nagradu 

CARNET-ov projekt ATTEND nominiran je za nagradu koju dodjeljuju časopis National Geographic Hrvatska i tvrtka Adria Media Zagreb u sklopu projekta Održiva Hrvatska (do 2021. poznat kao projekt Žuti okvir za održivi razvoj, znanost i obrazovanje).

Provedena terenska provjera projekta ATTEND

Provedena terenska provjera projekta ATTEND

U srijedu, 21. rujna 2022. godine u prostorijama CARNET-a održana je terenska provjera projekta “Podrška ostvarenju jednakih mogućnosti u obrazovanju za učenike s teškoćama u razvoju” – ATTEND (Assistive Technology In Education).

Studijski posjet Islandu u sklopu projekta ATTEND

Studijski posjet Islandu u sklopu projekta ATTEND

Predstavnici CARNET-a, zajedno s predstavnicima Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta i Fakulteta elektrotehnike i računarstva, posjetili su Grad Reykjavik u sklopu projekta “Podrška ostvarenju jednakih mogućnosti u obrazovanju za učenike s teškoćama u razvoju – ATTEND“.