prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

eTwinning info dan u Trgovačkoj i komercijalnoj školi ,,Davor Milas”

U četvrtak, 13. veljače 2020. godine, profesorica engleskog i njemačkog jezika Marinela Boras, eTwinning koordinatorica Trgovačke i komercijalne škole ,”Davor Milas'” u Osijeku, organizirala je eTwinning info dan kojem su prisustvovali profesori, učitelji i nastavnici iz Osječko-baranjske županije.

Nakon što je prof. Boras predstavila kolegama eTwinning platformu i projekte u kojima su sudjelovali učenici škole te kako se eTwinning može koristiti u nastavi u sklopu kurikularne reforme (Škole za život), riječ je prepustila eTwinning ambasadorici Nataši Ljubić Klemše.

Prof. Ljubić Klemše predstavila je Agenciju za mobilnost i programe Europske unije budući da je eTwinning sastavni dio Erasmus programa, a zatim je profesorima predstavila mogućnosti korištenja eTwinning platforme. Profesori su se u skladu s nazivom radionice “Kako se aktivno uključiti u eTwinning?'” imali mogućnost priključiti eTwinning zajednici odgojno-obrazovnih djelatnika.

Budući da Trgovačka i komercijalna škola ,,Davor Milas'' nosi titulu eTwinning škole i da su projekti pod vodstvom prof. Boras bili nagrađeni nacionalnim i europskim oznakama kvalitete, ishod je radionice bio motivirati odgojno-obrazovne djelatnike na sudjelovanje u budućim uspješnim projektima.