prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

eTwinning projekt “Moja prošlost – moje naslijeđe”

Tijekom školske godine Osnovna škola Bedekovčina je sudjelovala u međunarodnom eTwinning projektu “Moja prošlost – moje naslijeđe (My Past My Legacy)”.

U projekt su se uključili zainteresirani i motivirani učenici četvrtih i petih razreda škole u sklopu tema unutar Katoličkog vjeronauka, Prirode i društva, Povijesti i među predmetnih tema. Projektne aktivnosti je koordinirala vjeroučiteljica Marica Celjak. Surađivali su s partnerima iz Turske, Gruzije, Rumunjske i Slovačke.

Aktivnosti koje su provodili tijekom školske godine su bile brojne: od istraživanja tradicijskih jela, starih zanata, pjesama, igračaka i igara naših baka i djedova do crtanja, ali i izrađivanja svega što su istražili. Sve zapisivali i digitalno koristeći razne digitalne alate (Pictochart, Canva, Caterpix, Book creator, Jigsaw planet, Office 365, Padlet, Mentimeter i You Tube.

Rezultate aktivnosti mogu se vidjeti na TwinSpaceu, na Padletu i na stranicama Jigsaw Planeta. Tijekom projekta učenici nisu samo učili o kulturnoj baštini već su razvijali i digitalne, jezične i socijalne kompetencije. Na kraju projekta su ispunjavanjem ankete u MC Formsima pokazali zadovoljstvo svojim angažmanom i naučenim tijekom projekta. O nekim projektnim aktivnostima možete vidjeti u e-Knjizi. Klikom na poveznicu pročitajte i pogledajte projektne aktivnosti.