prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

eTwinning projekt “Sustainable Solutions”

Kao nositelji oznake eTwinning škole, Srednja škola Ban Josip Jelačić i ove je školske godine uključena u nekoliko eTwinning projekata.

Jednogodišnji eTwinning projekt Sustainable Solutions počeo je u listopadu 2023. godine, u suradnji s partnerima iz Latvije, Rumunjske, Turske i Grčke, partnerima u Erasmus+ KA 220 Sustainable Solutions, Održiva rješenja – Instagram.

Na Danu otvorenih vrata i školskih projekata 2024. u četvrtak, 9. svibnja 2024. godine, predstavit će niz aktivnosti provedenih u sklopu ovog međunarodnog projekta koji se istovremeno odvija u školi i na ESEP platformi. Hitna potreba za rješavanjem gorućeg pitanja klimatskih promjena i njihova utjecaja na naš okoliš misao je vodilja ovog projekta. Kroz projektne aktivnosti učenici iz različitih zemalja imaju priliku raditi zajedno na digitalnim izazovima i izazovima povezanim s klimatskim promjenama, dijeleći svoje različite kulturne perspektive i učeći jedni od drugih. 

Očekivani ishodi:

Projektne aktivnosti redovito su diseminirane na Instagram i Facebook profilima projekta.