prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Europski tjedan vještina 2022

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih poziva sve zainteresirane da se i ove godine uključe u Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, a čija Nacionalna kontakt točka u Hrvatskoj je Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Godišnja manifestacija Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, tijekom koje od siječnja do kolovoza ove godine lokalne i nacionalne organizacije predstavljaju najbolje prakse u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (SOO), obilježit će se središnjim događanjem od 16. do 20. svibnja 2022. u hibridnom obliku.

Ovogodišnji Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju je usredotočen na temu SOO-a i zelene tranzicije u skladu s vizijom EU-a da postane klimatski neutralna do 2050. godine. Budući da SOO ljudima pruža vještine neophodne za kvalitetan privatni i profesionalni život, u Europi se kroz godinu u sklopu te manifestacije održava niz manjih događanja.

Postoje tri načina kako se uključiti u širenje poruke o važnosti SOO-a za privatni i profesionalni život.

Registrirajte događanje

Ako organizirate događanje, odnosno aktivnost na temu promocije SOO-a, jednostavno ih možete registrirati preko službene internetske stranice Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, čime će dobiti potrebnu promociju u društvenim medijima, biltenima i videozapisima. Osim toga, prilikom registracije dobit ćete promotivne materijale i alate potrebne za online promociju događanja odnosno aktivnosti.

Podijelite svoje iskustvo

Ne propustite podijeliti s drugima uspješne priče o tome kako SOO poboljšava živote pojedinaca i njihovih zajednica. Inspiraciju možete pronaći u pričama koje se nalaze na stranicama Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, od kojih neke dolaze i iz Hrvatske. Također, na istoj stranici možete podijeliti i svoju priču.

Prijavite se za Nagrade za izvrsnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju

Nagrade za izvrsnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju odlična su prilika da predstavite svoju organizaciju ili dodatno promovirate strast i predanost SOO-u. Nagradom se odaje priznanje predanim osobama, organizacijama i izvanrednim projektima te se nagrađuje njihov izniman rad. Ciljevi su nagrada: prepoznati i osigurati vidljivost, motivirati sudionike, poticati izgradnju mreža i novih prilika za karijeru, omogućiti da pobjednici budu prepoznati u svom području stručnosti i doprijeti do građana putem internetskog glasanja.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.