prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Europski tjedan vještina
Europski tjedan vještina 2022

Europski tjedan vještina 2022

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih poziva sve zainteresirane da se i ove godine uključe u Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, a čija Nacionalna kontakt točka u Hrvatskoj je Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Digitalna i zelena tranzicija “u novom normalnom”

Digitalna i zelena tranzicija “u novom normalnom”

Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju 2020. godine obilježen je po peti put u Srednjoj strukovnoj školi bana Josipa Jelačića Sinj u razdoblju od 9. do 13. studenog, putem mreže MS Teams u online formatu zbog sigurnosnih epidemioloških mjera.

Zbrinjavanje elektroničkog otpada

Zbrinjavanje elektroničkog otpada

Ove godine, u tjednu od 9. do 13. studenog, obilježava se Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju. Nakon pet godina, ova je manifestacija prerasla u platformu za razmjenu iskustava brojnih dionika SOO-a diljem Europe i šire.

Europski tjedan vještina u Medicinskoj školi Osijek

Europski tjedan vještina u Medicinskoj školi Osijek

Medicinska škola Osijek priključila se obilježavanju Europskog tjedna vještina projektom “Sestrinstvom do zdravlja u svijetu”. Svjetska zdravstvena organizacija ovu je godinu proglasila godinom medicinskih sestra/tehničara i time naglasila važnost sestrinstva kao najbrojnijeg zanimanja u zdravstvenom sustavu. 

Webinar “Sigurnost i zaštita zdravlja na radu” četvrti put u zagrebačkoj Industrijskoj strojarskoj školi

Europski tjedan vještina 2019 ušao i u vukovarsku gimnaziju

European Vocational Skills Week 2019 po prvi je puta obilježen u Gimnaziji Vukovar interaktivnom izložbom Arduino projekata. Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju godišnja je kampanja pokrenuta 2016. godine, osmišljena u svrhu promicanja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, održavanjem niza manifestacija diljem Europe na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini. 

Webinar “Sigurnost i zaštita zdravlja na radu” četvrti put u zagrebačkoj Industrijskoj strojarskoj školi

Prvi Euro tjedan vještina stečenih u SOO u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Ekonomsko-birotehnička škola u Slavonskom Brodu (EBŠ) od ove je godine službeni europski partner prepoznatljiv na međunarodnoj interaktivnoj karti događanja u Europskom tjednu vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (SOO). Cilj ovoga tjedna koji se, na inicijativu Europske komisije, organizira treću godinu zaredom, je podizanje svijesti o važnosti SOO (za budućnost) u lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj zajednici.