prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih poziva sve zainteresirane da se uključe u Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, a čija Nacionalna kontakt točka u Hrvatskoj je Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

 

Godišnja manifestacija Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju tijekom koje od ožujka do prosinca ove godine lokalne i nacionalne organizacije predstavljaju najbolje prakse u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (SOO), obilježit će se središnjim događanjem od 9. do 13. studenoga 2020. u Berlinu. Budući da SOO ljudima pruža vještine neophodne za kvalitetan privatni i profesionalni život, u Europi se kroz godinu u sklopu te manifestacije održava stotine manjih događanja.

Nakon pet godina ova je manifestacija prerasla u platformu za razmjenu iskustava brojnih dionika SOO-a diljem Europe i šire. Trenutačno se u okviru Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju odvijaju 222 partnerska događanja u 27 zemalja, a u njima sudjeluje više od 628.000 ljudi.

Kako se prijaviti i sve potrebne informacije dostupne su na službenoj poveznici.

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.