prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Festival knjige i stripa BOOKA

Festival knjige i stripa BOOKA održava se od 24. do 27. ožujka 2022. u Hali Zagreb u organizaciji Koncertne dvorane Tvornice kulture.

Uz bogat program i književne susrete u dvorani Hale Zagreb u Heinzelovoj 96/Slavonskoj aveniji 3B, ne propustite novitete izlagača poput Mozaik knjige, Fokusa, Koncepta, VBZ-a, Nove stvarnosti, Sandorfa, Rockmarka, Kršćanske sadašnjosti, Torpedo stripova, tu su još i Crtani romani show kao i Vuković-Runjić.

Iz bogatog programa izdvajamo susret koji na prvi pogled izgleda neobično, no provjereno funkcionira. Glavni su protagonisti hrvatski karikaturist, dizajner i ilustrator Nik Titanik i poznati meteorolog Zoran Vakula. Druženje će se održati u subotu 26. ožujka na velikoj pozornici sajma Booka u Hali Zagreb s početkom u 16 sati. Dvojac će predstaviti meteo-slikovnice Vjetropirasta i Oblačasta, a čini se da će i treća slikovnica iz serije Vremenastih priča ubrzo ugledati svjetlo dana.

Opširnije