prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
sajam
Sudjelovanje na devetom Zagrebačkom obrtničkom sajmu

Sudjelovanje na devetom Zagrebačkom obrtničkom sajmu

Deveti po redu Zagrebački obrtnički sajam održao se na Zagrebačkom velesajmu 24. i 25. siječnja 2024. godine te je okupio učenike i nastavnike iz 22 srednje strukovne škole. Popularni ZOS organizirala je Obrtnička komora Zagreb uz potporu Grada Zagreba, Hrvatske obrtničke komore te Zagrebačke županije.

Održan Zagrebački obrtnički sajam

Održan Zagrebački obrtnički sajam

Dana 24. i 25. siječnja 2024. godine na Zagrebačkom velesajmu održan je deveti u nizu Zagrebački obrtnički sajam. Budućim srednjoškolcima predstavljene su 22 srednje strukovne škole, njihovi programi i zanimanja koja potiču kreativnost i inovaciju.

Održan Zagrebački obrtnički sajam

Sudjelovanje na osmom Zagrebačkom obrtničkom sajmu

Osmi po redu Zagrebački obrtnički sajam održao se na Zagrebačkom velesajmu 26. i 27. travnja 2023. godine te je okupio učenike i nastavnike iz 22 srednje strukovne škole. Popularni ZOS organizirala je Obrtnička komora Zagreb uz potporu Grada Zagreba, Hrvatske obrtničke komore te Zagrebačke županije. Više od 4000 učenika završnih razreda osnovnih škola posjetilo je peti paviljon Zagrebačkog velesajma gdje su imali priliku upoznati se s obrtničkim zanimanjima koja su im predstavljali učenici strukovnih škola, njihovi nastavnici i obrtnici, a zapaženi izložbeni prostor imali su učenici i nastavnici Industrijske strojarske škole.

15. sajam vježbeničkih tvrtki

15. sajam vježbeničkih tvrtki

15. sajam vježbeničkih tvrtki u Bjelovaru u organizaciji Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar i Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar održan je u srijedu, 22. ožujka 2023. godine.

Svečano otvoren 29. Sa(n)jam knjige u Istri

Festival knjige i stripa BOOKA

Festival knjige i stripa BOOKA održava se od 24. do 27. ožujka 2022. u Hali Zagreb u organizaciji Koncertne dvorane Tvornice kulture.

Tehnološki sajam u Las Vegasu

Tehnološki sajam u Las Vegasu

U Las Vegasu je počeo najpoznatiji svjetski sajam potrošačke elektronike. Održava se nakon dvije godine stanke zbog pandemije, a na njemu će, prvi put, biti predstavljene tehnološke inovacije koje će nam u budućnosti promijeniti život.