prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Festival kreativnog pisanja u Gorskom kotaru

Festival kreativnog pisanja održava se od od 28. kolovoza do 2. rujna 2023. u dvorcu Stara Sušica, u srcu Gorskog kotara.

U šest festivalskih dana organizatori će ugostiti neke od vodećih imena hrvatske i regionalne književne scene, spisateljice, pisce, pjesnikinje i pjesnike. Razgovarat će o pisanju, knjigama, procesu rada na tekstu, književnoj kritici, svemu što književnost pruža i onome što uzimamo od nje.

Na prvom Festivalu kreativnog pisanja sudjeluju: Jagna Pogačnik, Frida Šarar, Tea Tulić, Staša Aras, Olja Savičević Ivančević, Jelena Zlatar Gamberožić, Martina Divić, Ivana Lulić, Miroslav Mićanović, Andrej Blatnik, Zoran Ferić, Davor Mandić, Marko Tomaš, Zvonko Karanović, Želimir Periš, i Nikola Šerventić.

Festival se zatvara u subotu, 2. rujna 2023 godine. Njime se želi popularizirati edukacija na području kreativnog pisanja i na jednom mjestu okupiti vodeća imena hrvatske i regionalne književne scene kao i nove generacije spisateljica i pisaca.

Program Festivala možete pogledati ovdje.