prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Filmska početnica: otvorene prijave za novi ciklus radionica posvećenih zvuku u filmu

Edukacijski program ‘Filmska početnica’ svaku nedjelju od 29. listopada do 5. studenog donosi dvije besplatne radionice za djecu od 10 do 12 godina.

Radionice će se održati u prostoru Pogona – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade na adresi Trnjanska struga 34. Naglasak radionica je na zvuku u filmu i kroz dva termina pruža se uvid u razumijevanje tog važnog osnovnog elementa filma.

Radionica FILMSKI VALOVI – ZVUKOM OSJEĆAMO namijenjena je djeci osnovnoškolske dobi od od 10 do 12 godina. Ciklus od dvije radionice zaredom (29.10. i 5.11.) će se održati u prostoru POGONA – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade na adresi Trnjanska struga 34 (kod kluba Močvara), Zagreb. Sve što je potrebno za pohađanje radionice jest prijaviti se što prije i rezervirati svoje mjesto. Za prijavu je potrebno preuzeti OBRAZAC  te ga ispunjenog poslati na: filmskapocetnica@restarted.hr.

Po prijavi šaljemo sve dodatne informacije! Program Filmske početnice provodi organizacija Restart, a sve radionice su besplatne zahvaljujući podršci Hrvatskog audiovizualnog centra i Grada Zagreba.

Program Filmske početnice provodi organizacija Restart, a sve radionice su besplatne zahvaljujući financijskoj podršci Hrvatskog audiovizualnog centra i Grada Zagreba.