prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

GISKO tjedan Harryja Pottera

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek već sedmu godinu organizira “GISKO tjedan Harryja Pottera”. Ta manifestacija održavat će se od 25. do 29. srpnja, a namijenjena je svim čarobnjacima i bezjacima u dobi od 9 do 99 godina.

U sklopu manifestacije Knjižnica organizira različite kreativne, sportske i društvene radionice: Radionica gospođe Mulkin – kravate za sve prigode, Improvizirani metloboj, Escape room, Sat čarobnih olovaka, Bezjačke studije, HP društvene igre te Č.A.S. provjeru znanja u obliku kviza.

Tjedan Harryja Pottera namijenjen je svim zainteresiranim korisnicima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, kako djeci i mladima, tako i odraslima. Broj je sudionika na radionicama ograničen, a svi sudionici dužni su držati se propisanih mjera.

Na radionice može se prijaviti osobno ili telefonski u radnom vremenu središnje knjižnice na  Odjelu za rad s djecom i mladima od 18. srpnja 2022. godine (Ljetno radno vrijeme Knjižnice).

Više informacija može se dobiti na broj telefona: