prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Harry Potter
8. GISKO tjedan Harryja Pottera

8. GISKO tjedan Harryja Pottera

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek organizira 8. GISKO tjedan Harryja Pottera, koji će se održati od 4. do 9. rujna, a kao i svaki put dosad, namijenjen je svim čarobnjacima i bezjacima u dobi od 9 do 99 godina.

Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici

Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici

Noć knjige ’23. u Knjižnici i čitaonici ‘Fran Galović’ Koprivnica donosi i pravu poslasticu za mlade ljubitelje čitanja – za petak, 21. travnja, najavljujemo prvu ovogodišnju radionicu za mlade od 11 do 19 godina u ciklusu programa “Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici”, pod nazivom “Noćne čarolije u Hogwartsu”.

Tjedan Harryja Pottera

Tjedan Harryja Pottera

Nakon dvogodišnje stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa, od 26. do 30. rujna održat će se 7. po redu ‘Tjedan Harryja Pottera’ u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Splitu.

GISKO tjedan Harryja Pottera

GISKO tjedan Harryja Pottera

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek već sedmu godinu organizira “GISKO tjedan Harryja Pottera”. Ta manifestacija održavat će se od 25. do 29. srpnja, a namijenjena je svim čarobnjacima i bezjacima u dobi od 9 do 99 godina.

Lego Harry Potter maraton u Koprivnici

Lego Harry Potter maraton u Koprivnici

U prostoru Makerspacea u Knjižnici i čitaonici ‘Fran Galović’ Koprivnica, mladi ljubitelji Lego kockica i Harryja Pottera imat će mogućnost tijekom tjedan dana, za vrijeme zimskih praznika, od 3. do 8. siječnja 2022., po dva sata dnevno slagati tri nova Lego kompleta iz fonda knjižnice, s motivima iz serijala o Harryju Potteru.

Proslava rođendana Harryja Pottera

Proslava rođendana Harryja Pottera

U sklopu novog ciklusa programa za mlade u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica pod nazivom “Godišnja doba s Harryjem Potterom u Hogwartsu” održat će se ljetna radionica s temom rođendana Harryja Pottera.