prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Humanitarna akcija: Želim ti osmijeh!

I ove godine, povodom dana svetoga Nikole, Muzej grada Zagreba i portal Wish mama organiziraju akciju darivanja malenih pacijenata Klinike za dječje bolesti Zagreb – “Želim ti osmijeh”.

Bliži se jedan od djeci najomiljenijih dana, dan svetoga Nikole tj. Nikolinje! Uskoro će mališani marljivo laštiti čizmice pitajući se kakve će darove u njima pronaći na jutro 6. prosinca!

No, bitno je prisjetiti se i onih koji tijekom nadolazećih praznika ne mogu biti u toplini svoga doma i darove pronaći u ulaštenim čizmicama na svom prozoru. Zato će Muzej grada Zagreba i portal Wish mama u akciji darivanja poklon paketa ŽELIM TI OSMIJEH! i ove godine, na dan svetoga Nikole, darovima obradovati male pacijente Klinike za dječje bolesti Zagreb (Klaićeva).

Stoga pozivaju djecu da se pridruže akciji Želim ti osmijeh! i darivanju! Naime, ove godine, uz već pripremljene darove, malenim pacijentima žele darovati lijepe poruke i crteže njihovih vršnjaka, nešto čime će im pokazati da svi mislimo na njih, da im želimo brzo ozdravljenje te da i oni osjete blagdansku čaroliju i toplinu adventa. Jednostavno, želimo im izmamiti osmijeh!

Organizatori poručuju: Draga djeco, ne sumnjamo da već znate kakav bi vas dar najviše razveselio. No, što biste poželjeli dječici koja blagdanske dane, umjesto u toplini svoga doma i obitelji, provode u bolničkim krevetima? Nacrtajte i/ili napišite lijepe želje za malene pacijente. Pokažimo im da mislimo na njih i da želimo da i oni osjete radost adventa!
Sigurni smo da će tople poruke i crteži njihovih vršnjaka malenim pacijentima uljepšati dane provedene na liječenju! Vjerujemo da će nam svima najljepši dar za naš trud biti njihovi osmijesi i saznanje da smo im uljepšali bolničku svakodnevicu. Možete se koristiti drvenim bojicama, flomasterima, pastelama, kolažom …

Kako bismo na sudjelovanju i želji da usreći malene pacijente zahvalili baš svakom dijetetu koje nam pošalje svoj rad, svima koji se uključe e-mailom ćemo poslati posebnu zahvalnicu za sudjelovanje. Jer, sigurni smo, svaki će dječji rad i lijepa želja doista uljepšati dan i iznamiti osmijeh na lice nekom malenom pacijentu!

Uz zahvalnicu, svakom djetetu (u pratnji roditelja) organizatori će darovati besplatan posjet Muzeju koji se može iskoristiti do kraja veljače 2023. godine.

Fotografirajte svoje radove i pošaljite na e-adresu redakcija@wish.hr do srijede, 30. studenoga te uz fotografiju rada navedite ime i prezime te dob malog autora. Na e-adrese s kojih će im radovi pristizati, organizatori će poslati zahvalnice.