prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Idemo na put-zajedno smo jači (bolji)

Osnovna škola Đakovački Selci je u ponedjeljak, 7. veljače 2022. godine, bila organizator online druženja pod nazivom “Idemo na put”.

Predstavili su putopisni strip Mzungu Luka i njegove autore Luku Pejića i Domagoja Rapčaka. Uz učenike i djelatnike škole sudjelovali su učenici i djelatnici  Osnovne škole I. Tišova, Viškovci, Osnovne škole Drenje i Osnovne škole S. S. Kranjčević iz Levanjske Varoši. Ovo druženje nastavak je suradnje četiri škole koje su se profesionalno povezale u skupinu “Zajedno smo jači (bolji)” s ciljem podizanja kvalitete školskih kurikuluma.

Luka i Domagoj su ih upoznali s cijelim procesom: od ideje o volontiranju u Tanzaniji, puta u Afriku, iskustva djelovanja u lokalnoj zajednici do zajedničkog projekta dvojice prijatelja – putopisnog stripa Mzungu Luka. Na druženju je bilo 96 sudionika pa se  planirano vrijeme od jedan sat produžilo uslijed pitanja učenika i strpljivosti izlagača da na njih odgovore. Velik broj sudionika i njihova zainteresiranost vesele i daju podstreka.  Želite li i vi upoznati se sa Mzungu Lukom i saznati ponešto o Tanzaniji i stripu kliknite na poveznicu: Mzngu Luka.