prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Interaktivna odgojna predstava namijenjena osnovnoškolcima

Online izvedba predstave namijenjene osnovnoškolcima “Voda je život” Kazališne družine Daska održat će se u petak, 17. prosinca, od 10,25 sati, u trajanju od 40 minuta.

Predstava “Voda je život” na međunarodnom je “WEP EFFECT Festivalu 2021” o zaštiti vode, održanom u Sloveniji, nagrađena za najbolju kazališnu predstavu. Zbog svoje interaktivnosti, podijeljena je na dvije skupine sudionika/gledatelja. Gledatelji koji pasivno gledaju predstavu i gledatelji (učenici nižih razreda osnovnih škola) koji se aktivno uključuju u predstavu, javljajući se uživo. Učenici su izabrani po pozivu, jer mora biti ograničeni broj sudionika koji mogu predstavu istovremeno pratiti i sudjelovati u njoj.

Nakon izvedbe gledatelji će moći detaljnije upoznati sadržaj i uključiti se svojim osvrtima, idejama, prijedlozima i na taj način početi aktivno oblikovati mrežnu stranicu projekta ‘Voda je život’ i proširiti na druge ekološke teme.

Trajanje predstave: 40 minuta. Predstava je realizirana u suradnji i uz potporu Hrvatskih voda.

Projekt online izvedbe financiralo je Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske putem prvog Javnog poziva za programe digitalne prilagodbe i kreiranje novih kulturnih i edukativnih sadržaja.

Poveznica na predstavu