prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Javni natječaj za kandidate za izradu Nacrta prijedloga kurikuluma nastavnoga predmeta Kritičko mišljenje

Ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs raspisao je Javni natječaj za izbor kandidata za članove Radne skupine za izradu Nacrta prijedloga kurikuluma nastavnoga predmeta Kritičko mišljenje.

Temeljna je zadaća Radne skupine izrada Nacrta prijedloga kurikuluma nastavnoga predmeta Kritičko mišljenje od 1. do 8. razreda osnovne škole kao alternativnoga izbornog predmeta za one učenike koji ne upisuju konfesionalni Vjeronauk. Uvođenje tog nastavnog predmeta predviđeno je Nacionalnim okvirnim kurikulumom za predškolski odgoj i obrazovanje te opće obvezno i srednjoškolsko obrazovanje (2011.) radi usklađivanja odgojno-obrazovnoga standarda i ujednačavanja opterećenja učenika u osnovnoj školi.

Vezano uz ovaj javni natječaj, pitanja se mogu uputiti na e-adresu kritickomisljenje@mzo.hr u roku od pet (5) dana od dana objave Javnog natječaja, a odgovori će biti objavljeni na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja mzo.gov.hr u roku od 10 dana od objave Javnog natječaja.

Javni je natječaj otvoren od 1. do 15. listopada 2021. godine.

Elektronički obrazac za prijavu nalazi se na poveznici https://upitnik.carnet.hr/index.php/486997?lang=hr.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.