prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Javni poziv za javno izlaganje na stručnom skupu „Nazorovi dani 2023.“

Agencija za odgoj i obrazovanje organizira za učitelje i nastavnike hrvatskoga jezika u osnovnim i srednjim školama stručni skup „Nazorovi dani 2023.“, 20. svibnja 2023. godine u Postirima. Skup je dio prosvjetno-kulturne manifestacije „Nazorovi dani“ koja je pod visokim pokroviteljstvom Hrvatskoga sabora.

Svrha je skupa istražiti važnost i utjecaj djela hrvatskoga klasika Vladimira Nazora na hrvatsku kulturu i hrvatski jezik, primijeniti kanonske i suvremene interpretacije Nazorove poezije i proze u nastavi hrvatskoga jezika i književnosti te istražiti mogućnosti učeničke recepcije.

Okvirna tema skupa: Nazorovo pjesništvo kao stalni izvor inspiracije u nastavi.

Zainteresirani stručnjaci i odgojno-obrazovni radnici mogu podnijeti prijavu (u privitku) i sažetak izlaganja (do 250 znakova) na Skupu do 20. travnja 2023. godine višoj savjetnici za hrvatski jezik mr. sc. Jasni Pandžić  na e-adresu: jasna.pandzic@azoo.hr.

U slučaju većeg broja prijavljenih izlaganja, o izlagačima će odlučiti povjerenstvo koje imenuje ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje.

Prijavnica se nalazi na službenoj poveznici.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za odgoj i obrazovanje.