prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Javni poziv za sudjelovanje i izlaganja na stručnom skupu Nazorovi dani 2022.

Agencije za odgoj i obrazovanje poziva na suradnju u organizaciji stručnoga skupa Nazorovi dani 2022.

Svrha je skupa istražiti važnost i utjecaj djela hrvatskoga klasika Vladimira Nazora na hrvatsku kulturu i hrvatski jezik, primijeniti kanonske i suvremene interpretacije Nazorove poezije i proze u nastavi književnosti i hrvatskoga jezika te istražiti mogućnosti učeničke recepcije kanonskoga teksta.

Agencija za odgoj i obrazovanje će održati skup uživo, u Postirima, javnim izlaganjima za nastavnike Hrvatskoga jezika u osnovnim i srednjim školama.

Način prijave

Poziv je otvoren do petka, 20. svibnja 2022. godine. Prijave za sudjelovanje potrebno je poslati dr. sc. Srećku Listešu, višem savjetniku, na e-adresu: srecko.listes@azoo.hr s popunjenim prijavnim obrascem (u privitku). U slučaju većeg broja prijavljenih izlaganja, o izlagačima će odlučiti povjerenstvo koje će imenovati ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje.

Rok za slanje prijavnice

Sažetak izlaganja i prijavu molimo poslati do 20. svibnja 2022. Sažetak treba imati do 250 znakova. Okvirna tema skupa je Nazorovo čakavsko pjesništvo.

Prijavnica je dostupna na poveznici.

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za odgoj i obrazovanje