prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Kako dobiti Scientix STEM School Label? Saznajte na webinaru

Smatrate li svoju školu kompetentnom STEM školom? Mislite li da vaša škola ima jasno određen STEM plan i strategiju? Pozivamo vas da odgovore na ova pitanja potražite na webinaru koji će se održati 13. listopada u 19 sati.

Kroz ovaj jednosatni webinar Scientix ambasadorice  Anita Čorak, Ella Rakovac Bekeš i Sonja Pospišil predstavit će Scientix STEM School Label inicijativu i pokazati konkretne korake koje škole trebaju slijediti kako bi se uključile u ovaj proces i dobile STEM School Label akreditaciju. Cilj ove inicijative je pružiti školama podršku u poboljšanju STEM obrazovnih aktivnosti te potaknuti suradnju sa STEM vanjskim sudionicima.

Prijave na webinar se vrše putem aplikacije EMA, najkasnije do početka edukacije, a webinaru ćete moći pristupiti putem sljedeće poveznice.

Svi sudionici webinara po završetku ostvaruju pravo na potvrdu o sudjelovanju.