prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Konferencija za ravnatelje srednjih strukovnih škola

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, sada već tradicionalno, organizira Konferenciju za ravnatelje srednjih strukovnih škola. Ove će se godine Konferencija održati od 11. do 13. rujna u Novom Vinodolskom, a sudjelovat će i svečano ju otvoriti ministar znanosti i obrazovanja, prof. dr. sc. Radovan Fuchs.

Agencija sedmi put organizira ovaj važan događaj, a sa svrhom okupljanja ravnatelja srednjih strukovnih škola te kontinuiranog unaprjeđenja njihovih profesionalnih kompetencija. Događaj se organizira u sklopu ESF-ova projekta „Modernizacija sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja“.

Konferencija će okupiti više od 200 sudionika, uključujući ravnatelje i stručnjake iz strukovnog obrazovanja iz Hrvatske, ali i inozemstva te će biti posvećena važnim pitanjima i izazovima s kojima se suočavaju strukovne škole u današnjem dinamičnom obrazovnom okruženju. Na Konferenciji će se predstaviti postignuti rezultati u okviru ESF-ova projekta Modernizacija sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja od kojih su najznačajniji prijedlozi modernih modularnih strukovnih kurikuluma. Javno će se predstaviti i OECD-ova publikacija Education at a Glance 2023, koja će po prvi puta uključiti i podatke o Hrvatskoj.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovna obrazovanja i obrazovanja odraslih.