prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Kraljevstvo gljiva

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek poziva zainteresirane učenike da ih posjete i upoznaju razne vrste gljiva koje će smjestiti u četiri priče i kreirati neobično kraljevstvo.

U knjižnici su učenici i djeca prošloga ljeta kreirali vilinsko naselje. Svatko je donio neki neželjeni predmet oko kojega je nastala posve nova priča. Ovog se puta sve vrti oko priča i gljiva. Upoznat će se razne vrste gljiva, koje će se smjestiti u četiri priče i tako kreirati neobično kraljevstvo. U knjižnici ovaj puta imaju sve potrebne materijale.

Zainteresirani za sudjelovanje jedino što trebaju je prijaviti se na br. tel.: 031/ 211 472. Radionice se nadovezuju i održavaju se u dvorištu Središnje knjižnice (Europska avenija 24) u utorak, srijedu i četvrtak (11., 12. i 13. srpnja) u vremenu od 17.30 do 19.00 sati u sklopu programa Ljeto u dvorištu Knjižnice.

Dodatne informacije mogu se dobiti na:

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.