prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Kulturka – besplatne edukativno-kreativne radionice za djecu i mlade

“Kulturka” su nove besplatne edukativno-kreativne radionice za djecu i mlade koje će se održavati u Kulturnom centru Travno, a kreću 10. veljače s dramsko-likovnom radionicom u terminu od 19 do 20,30 sati.

Djeca i mladi dobit će priliku kreativno se izražavati i stvarati na različitim tematskim radionicama koje će se održavati u večernjim terminima svake druge subote u mjesecu u Kulturnom centru Travno. U terminu održavanja večernje predstave za odrasle, djeca i mladi moći će se educirati, kreativno izražavati te se dobro zabaviti sa svojim vršnjacima na radionici.

Na dramsko-likovnoj radionici sudionici će se upoznati s određenim likovnim djelima na zabavan, inovativan i interaktivan način – dramskim vježbama stvarat će vlastite interpretacije umjetničkih djela, likovnim izrazom ih prenijeti na papir, zatim ih oživjeti improvizacijom. Dob polaznika je od 9 do 15 godina.

Voditeljica radionice je Jelena Kovačić, sveučilišna specijalistica dramske pedagogije.

Prijave su moguće na jelena@kuctravno.hr, a broj sudionika je ograničen na 15 polaznika.