prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Kutak za učenje – edukativna platforma Europske unije

Kutak za učenje je edukativna platforma Europske unije koja objedinjuje stotine interaktivnih obrazovnih materijala o EU-u, a namijenjena je učenicima, nastavnicima i roditeljima.

Ova edukativna platforma Europske unije nudi pregršt poučnog sadržaja u jednostavnim i zabavnim formatima specijalno prilagođenim upravo djeci i mladima. Kutak za učenje objedinjuje stotine interaktivnih obrazovnih materijala o EU-u, namijenjenih djeci u dobi od 5 do 18 godina te njihovim roditeljima i nastavnicima.

Materijali se mogu pretraživati po temi, dobnoj skupini i vrsti, te su dostupni u obliku igara, stripova, kvizova, videozapisa, interaktivnih knjiga, mapa, brošura, članaka i prezentacija. Ova platforma dostupna je na 24 službena jezika Unije i obuhvaća 12 relevantnih tema, uključujući primjerice okoliš i klimatske promjene, hranu, poljoprivredu i ribarstvo ili povijest EU-a.

Sadrži i korisne nastavne materijale koje nastavnici mogu upotrebljavati u učionici ili izvan nje te u provedbi škole na daljinu kako bi razgovarali s učenicima o Europi, nudeći im kroz alternativne metode i alate drugačije iskustvo učenja. Kutak za učenje na jednostavan i zabavan način pruža djeci i mladima, roditeljima i nastavnicima brojne mogućnosti za učenje, igranje i otkrivanje što je EU i čime se bavi te kako čini dio našeg svakodnevnog života. Svi su materijali osim u online verziji dostupni i u verziji za ispis te se izravno mogu preuzeti s mrežnih stranica.

Pozivamo vas da posjetite Kutak za učenje kako biste sami otkrili sve njegove mogućnosti i prednosti.