prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Lego Harry Potter maraton u Koprivnici

U prostoru Makerspacea u Knjižnici i čitaonici ‘Fran Galović’ Koprivnica, mladi ljubitelji Lego kockica i Harryja Pottera imat će mogućnost tijekom tjedan dana, za vrijeme zimskih praznika, od 3. do 8. siječnja 2022., po dva sata dnevno slagati tri nova Lego kompleta iz fonda knjižnice, s motivima iz serijala o Harryju Potteru.

U Lego HP maratonu zainteresirani će moći sudjelovati od ponedjeljka 3. siječnja do petka 7. siječnja od 12.00 do 14.00 sati te u subotu 8. siječnja od 11.00 do 13.00 sati.

Program je namijenjen prvenstveno mladima od 11 do 19 godina, a provodi se kao nastavak uspješnog ciklusa različitih radionica za mlade u knjižnici pokrenutih u 2021. godini. Također, dio je nastojanja Knjižnice da djeci i mladima pruži mogućnost igre s kvalitetnim igračkama i didaktičkim materijalom koji potiču njihov razvoj, kao što su Lego kocke.

Za sudjelovanje u Lego HP maratonu moguća je i prethodna prijava putem telefonskog broja 099 658 54 35.

Svi sudionici morat će poštivati i određena pravila – u slaganju jednog kompleta odjednom će moći sudjelovati najviše dva igrača, s ograničenjem na jedan sat igre.  S obzirom da je broj sudionika ograničen, kao i vremensko trajanje sudjelovanja, prednost će imati prijavljeni igrači.

Program će se održati uz poštivanje epidemioloških mjera, obavezno nošenje zaštitnih maski za lice i održavanje razmaka, uz napomenu da sudionici stariji od 16 godina moraju posjedovati i Covid potvrdu.