prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Ljeto u Muzeju suvremene umjetnosti

Popularna kulturna manifestacija “Ljeto u MSU” u svojem jubilarnom, desetom izdanju počinje u petak 16. lipnja i trajat će do 14. srpnja.

Urbani spoj suvremene umjetnosti i popularne kulture, a ove je godine program organiziran prema multimedijalnoj formuli “4 u 1”: koncert – izložba – film – ples.

Posjetitelji će i ove godine, tijekom pet termina na “Ljetu u MSU” imati priliku vidjeti presjek aktualnih umjetničkih događanja, ali i najnovijih otkrića na domaćoj i međunarodnoj multidisciplinarnoj umjetničkoj sceni Zagreba, Hrvatske, regije i svijeta.

Središnji događaj svake večeri su koncerti odabranih bendova i izvođača, a osim koncerata, u sklopu Ljeta u MSU, na programu je i mnoštvo drugih sadržaja. U suradnji s MSU-ovim kinom Metropolis, tu su projekcije najboljih europskih art filmova sezone. Tako prvog dana jubilarnog Ljeta u MSU svi zainteresirani mogu pogledati dokumentarni glazbeni film “Moonage Daydream” u kojem redatelj Brett Morgen osvjetljava život i rad Davida Bowieja.

Filmski program Ljeta u MSU donosi još filmove Tár, Ennio i Trokut tuge.

Plesni ciklus Antisezona donosi u MSU nastupe plesnih grupa i nagrađene predstave suvremenog plesa, a svake večeri programa, ulaznica omogućuje i besplatan ulaz na novu veliku izložbu Budućnosti, koja predstavlja vrhunske hrvatske i međunarodne suvremene umjetnike.