prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Mama i ja

Povodom Majčinog dana koji se obilježava svake godine druge nedjelje u svibnju vrijedni najmlađi umjetnici 1. a i 1. d razrednih odjela Osnovne škole Nikole Hribara iz Velike Gorice postavili su likovnu izložbu.

Izložba pod nazivom Mama i ja uljepšava izložbeni prostor Područne knjižnice Galženica na Trgu Stjepana Radića od 6. do 13. svibnja 2024. godine. Njihove mentorice su učiteljica Vesna Stipić i Jadranka Jelisavac.

Izložba je u čast majki i majčinstva, najvažnijih osoba u dječjem životu, djetinjstvu i odrastanju. Ove se godine obilježava 12. svibnja 2024. godine.

Radovima su izrazili privrženost najdražim bićima na svijetu i pokazali veliku ljubav prema svim majkama. Uz navedeni motiv, likovni zadatak je ostvaren u kombiniranoj tehnici flomastera i vodenih boja. Prikazali su kontrast veličina i dominaciju boja koje simboliziraju sreću i ljubav.

Slike su upotpunili tekstom mamina imena. Radovi prenose poruku da je bez obzira na majčin izgled i djetetov talent prema likovnom izražavanju, svaka  majka svome djetetu najljepša na svijetu jer su trud i ljubav prema majci neprocjenjivi. Želite li se uvjeriti ima li ljepše čestitke za Majčin dan već sutra posjetite izložbu i uživajte u umjetnosti najmlađih.