prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Međunarodnim događajem obilježen Svjetski dan nepušenja

Međunarodnim online događajem srednjoškolci diljem Europe obilježili Svjetski dan nepušenja u organizaciji Adrijane Rajić, profesorice mentorice engleskoga jezika iz Srednje škole Isidora Kršnjavoga iz Našica.

Učenici 3. a razreda opće gimnazije i 3. b razreda ekonomske škole Srednje škole Isidora Kršnjavoga iz Našica obilježili su Svjetski dan nepušenja. Ovaj se dan obilježava 31. svibnja što je ove godine bila nedjelja, stoga je Adrijana Rajić, profesor mentor engleskoga jezika pozvala kolege iz Hrvatske i EU na suradnju putem organizacije događaja na eTwinning platformi. Postavljene su upute o izradi multimedijskih postera i poveznice na izvore informacija razumljive svim učenicima sudionicima. Učenici su mogli priložiti svoje radove i razmijeniti ideje na Padletu, a za inspiraciju im je poslužio interaktivni radni list. Tako je ovaj dan obilježen virtualnim putem u Tehničkoj školi i prirodoslovnoj gimnaziji Ruđera Boškovića iz Osijeka zahvaljujući prof. Tamari Kapraljević, Ekonomsko-birotehničkoj školi iz Slavonskog Broda zahvaljujući prof. Mirti Kos-Kolobarić, ali i izvan naše zemlje budući da su se priključile kolegice Severine Dumont i Sandrine Gorichon iz francuske škole Lycée professionnel Antoine, Chenove te Pınar Gök iz turske škole İzmit Bilim ve Sanat Merkezi, İzmit.

U nastavku pogledajte radove učenika na poveznici.