prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Moja virtualna nastava – upišite e-tečaj i organizirajte svoju nastavu uz digitalne tehnologije

Digitalne tehnologije mogu vam pomoći da se bolje organizirate, učinkovitije radite i uštedite dragcjeno vrijeme.

Rad u školi podrazumijeva mnogo pozadinskog posla: priprema nastave, komunikacija s roditeljima, administrativni dio i još mnogo toga što crpi puno energije i vremena kod gotovo svih odgojno-obrazovnih radnika.

Upravljanje nastavnim procesom pomoću digitalnih tehnologija može iznimno pojednostaviti život.

Na koji način, naučit ćete na e-tečaju Moja virtualna nastava – napredna organizacija nastave uz digitalne tehnologije koji organizira CARNET u sklopu projekta e-Škole. Tečaj obrađuje sustave za upravljanje nastavom, alate za komunikaciju u virtualnom okruženju, izradu interaktivnih digitalnih sadržaja i vođenje projekata u online okruženju.

Tečaj traje 16 sati, a pohađanje je prilagođeno vama.  Možete ga upisati bilo kada, pohađati svojim tempom, važno je da ga završite do 1. 7. 2023. godine.

Pogledajte videomamac i prijavite se u sustavu EMA.

Ako na brzinu želite provjeriti kako digitalne tehnologije olakšavaju rad u školi, možete to učiniti za samo 8 minuta u prigodnom EduBlicu.