prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

MojaScena online – ljetni ciklus iz dramskih radionica za mlade

Dana 18. srpnja počinje ljetni intenziv (ujedno i treći ciklus) iz dramskih radionica namijenjenih mlađima od 25 godina. Radionice su organizirane u sklopu projekta MojaScena online, Međunarodnog centra za umjetnost i potpuno su besplatne.

Detaljan raspored radionica možete pronaći ovdje a svi zainteresirani mogu se prijaviti ispunjavanjem prijavnice.

Osim ljetnog intenziva iz dramske umjetnosti za mlade, projekt MojaScena online nudi i radionice iz dramske, literarne i likovne umjetnosti namijenjene mlađima od 25 godina te starijima od 54 godine. Za voditelje radionica izabrani su istaknuti hrvatski akademski umjetnici i edukatori.

Program i više informacija o projektu dostupni su na mrežnoj stranici mcu.hr a ukoliko imate dodatna pitanja možete ih poslati na e-adresu voditeljprojekta@mcu.hr.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.