prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Multiplier event “Multimodalni način razmišljanja (MSet)

Srednja škola Ban Josip Jelačić iz Zaprešića Škola je zajedno s Češkom, Litvom, Poljskom, Rumunjskom i Turskom jedan je od partnera u Erasmus+ KA220 projektu “Multimodal Mindset (MSet)”, koji se bavio multimedijskom pismenošću i za cilj je imao izraditi materijale koji će pomoći  nastavnicima u poučavanju multimodalne pismenosti. U projektu se naglasak stavlja na medijsku pismenost, kreativnu dramu i digitalno pripovijedanje kao načine koji će nam pomoći razviti multimodalnu pismenost.

U sklopu projekta Erasmus+ KA220 projekta “Multimodal Mindset” (MSet), u četvrtak,  23. studenoga 2023. u prostorijama Srednje škole Ban Josip Jelačić, održat će se događaj s multiplicirajućim učinkom (multiplier event) pod nazivom “KA 220 Multimodalni način razmišljanja (MSet”).

Intelektualni rezultati projekta su:

  1. Multimodal Mindset in the Classroom – izvješće istraživanja
  2. The Multimodal Literacy Tool Kit – obrazovni resurs dostupan ciljanoj skupini (učiteljima i trenerima) kako bi podržao obrazovni format utemeljen na istraživanju dobiven u R1 te im pomogao u podučavanju multimodalog načina razmišljanja
  3. Multimodal Mindset Web Portal – mrežna platforma je inovativan proizvod visokih standarda s ponuđenim sadržajem i multimodalnom pismenošću, što je glavno područje projekta. Rezultat je oblikovan s ciljem pružanja kvalitetnog obrazovanja učenicima osnaživanjem nastavnika i trenera u području obrazovanja multimodalne pismenosti. 

Multiplier event oglašen je na stranicama škole, FB i Instagram stranici škole te su izrađeni promotivni materijali u obliku pozivnice, brošure, postera i flajera – na engleskom i hrvatskom jeziku.

Ciljevi Multiplier eventa bili su predstaviti projekt MSet, podići svijest o multimodalnoj pismenosti, istaknuti važnost multimodalne pismenosti, potaknuti međusektorsku suradnju, potaknuti korištenje rezultata projekta na različitim obrazovnim razinama te promovirati rezultate projekta MSet.