prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
prezentacija
Multiplier event “Multimodalni način razmišljanja (MSet)

Multiplier event “Multimodalni način razmišljanja (MSet)

Srednja škola Ban Josip Jelačić iz Zaprešića Škola je zajedno s Češkom, Litvom, Poljskom, Rumunjskom i Turskom jedan je od partnera u Erasmus+ KA220 projektu “Multimodal Mindset (MSet)”, koji se bavio multimedijskom pismenošću i za cilj je imao izraditi materijale koji će pomoći  nastavnicima u poučavanju multimodalne pismenosti. U projektu se naglasak stavlja na medijsku pismenost, kreativnu dramu i digitalno pripovijedanje kao načine koji će nam pomoći razviti multimodalnu pismenost.

Siječanj s Anne Frank

Siječanj s Anne Frank

Učiteljica Povijesti Irena Čapeta i učiteljica Hrvatskoga jezika Gorana Babić iz Osnovne škole oca Petra Perice Makarska su tijekom prosinca 2022. i siječnja 2023. provele niz aktivnosti u sklopu školskog međupredmetnog projekta “Siječanj s Anne Frank” u 8. a, b i c razredu. Tako su obilježile Međunarodni dan sjećanja na holokaust koji se u svijetu obilježava 27. siječnja.

Knjižica breljanskih toponima

Knjižica breljanskih toponima

Pod vodstvom učiteljica Hrvatskoga jezika Gorane Babić i Vanje Sokol učenici Osnovne škole dr. Franje Tuđmana Brela su istraživali breljanske toponime te su ih istraživačkim radom pobliže upoznali. Neki od tih toponima već polako padaju u zaborav, jer se odnose na napuštene dijelove mjesta. Projekt se provodio tijekom drugog polugodišta. U njemu su sudjelovali učenici 6., 7. i 8. razreda.

Obilježavanje dana škole u vrijeme Corone

Obilježavanje dana škole u vrijeme Corone

Svaka škola obilježava svoj dan. Okolnosti u kojima ga škole ove godine slave, potpuno su nove i drugačije. I Osnovna škola Bijaći iz Kaštel Novoga je uskladila aktivnosti proslave Dana škole s epidemiološkim zahtjevima.