prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

MZO objavio poziv za pomoćnike u nastavi

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je poziv za pomoćnike u nastavi i stručne komunikacijske posrednike učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama.

Od ukupno raspoloživih 24 milijuna eura (180, 828 milijuna kuna), sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda (85 posto) iznosi 20,4 milijuna eura (153.703.800 kuna), a nacionalno (15 posto) iznosi 3,6 milijuna eura EUR (27.124.200 kuna).

Poziv “Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama – faza VI” otvoren je do 29. rujna.

Datum početka zaprimanja projektnih prijava je od 21. kolovoza, a prihvatljivi prijavitelji u sklopu ovog poziva su osnivači osnovnih i srednjih škola (javnih i privatnih škola s pravom javnosti).

Projektni prijedlozi podnose se isključivo putem aplikacije, ispunjavanjem i učitavanjem prijavnog obrasca i popratne dokumentacije.

Natječajna dokumentacija dostupna je ovdje.