prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

MZO uputilo javni poziv školama za sudjelovanje u projektu MenSI

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Javni poziv osnovnim i srednjim školama za sudjelovanje u projektu Mentorstvo za unaprjeđivanje škole (MenSI), a rok prijave je 15. lipnja 2021. Predmet Javnoga poziva je obavještavanje osnovnih i srednjih škola o projektu MenSI i otvaranje prijava za sudjelovanje u projektu.

Projekt MenSI za područje Hrvatske traži četiri mentorske i šesnaest mentoriranih škola.

logo projektaProjekt Mentorstvo za unaprjeđivanje škole (MenSI) financira EU, a čiji je cilj provesti paneuropsko istraživanje o tome kako različiti pristupi mentorstvu mogu podržati uključivanje inovativnih praksi digitalnog poučavanja u osnovne i srednje škole. Surađujući s ministarstvima obrazovanja iz šest zemalja (Belgija-Flandrija, Hrvatska, Češka, Mađarska, Italija, Portugal), MenSI će stvoriti mrežu od 24 mentorske škole koje će raditi sa stotinjak mentoriranih škola. Aktivnosti će trajati će tijekom školske godine 2021./2022. (od rujna 2021. do lipnja 2022.).

Odabir škola izvršit će Ministarstvo znanosti i obrazovanja kao nacionalni partner u projektu MenSI, na temelju popunjenoga prijavnog obrasca, priloženoga motivacijskog pisma i popratne dokumentacije.

Prijavni obrazac dostupan je na ovoj poveznici.

Vijest je prenesena s mrežnih stranica MZO.