prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Najava 15. Tjedna cjeloživotnog učenja i 9. Međunarodnog andragoškog simpozija

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i ove godine, od 27. rujna do 3. listopada, organizira jubilarni 15. Tjedan cjeloživotnog učenja, nacionalnu obrazovnu kampanju u kojoj se građanima na neposredan, često i neformalan način, prenosi poruka o važnosti obrazovanja i učenja.

Informiranje građana o tome kako sami mogu postati dio procesa cjeloživotnoga učenja te njihovo motiviranje da se na taj korak odvaže, okosnica je svakog od proteklih Tjedana cjeloživotnog učenja. Pritom se kampanja svake godine dodatno razvijala, širio se opseg aktivnosti i područja provedbe, kao i broj uključenih institucija, jačala se uključenost ključnih aktera na svim razinama te je, što je posebice važno, neprestano rastao broj građana koji su sudjelovali u nekoj od aktivnosti.

S obzirom na specifičnu situaciju uzrokovanu pandemijom COVID-19 čiji utjecaj je vidljiv na svim gospodarskim, socijalnim i drugim razinama pa tako i u sustavu obrazovanja, a čije trajanje je nemoguće u ovom trenutku predvidjeti, ovim putem Agencija poziva da, sukladno svim propisanim epidemiološkim mjerama, sudionici organiziraju i prijavljuju svoja događanja koja ćete provoditi u sklopu ovogodišnjeg Tjedna cjeloživotnog učenja (radionice, predavanja, prezentacije, kazališne ili kino predstave, izložbe, sajmove, dane otvorenih vrata, webinare, kao i sva ostala događanja koja će provoditi online ili u svojoj ustanovi).

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u listopadu planira i održavanje 9. Međunarodnog andragoškog simpozija. Okvirni  je termin održavanja od 20. do 22. listopada 2021. godine.

Mjesto događanja bit će naknadno objavljeno, kao i svi daljnji organizacijski koraci.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.