prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
tjedan cjeloživotnog učenja
Provježbali smo mozak u šesnaestom Tjednu cjeloživotnog učenja

Provježbali smo mozak u šesnaestom Tjednu cjeloživotnog učenja

Učenici Industrijske strojarske škole sudjelovali su u šesnaestom Tjednu cjeloživotnog učenja koji je i ove godine organizirala Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i to u tjednu od 26. rujna do 2. listopada. Sudjelovanjem u nacionalnoj obrazovnoj kampanji učenici škole i gosti iz Osnovne škole dr. Vinka Žganca su, tijekom nekoliko radionica, na neposredan i neformalan način prenijeli poruku o važnosti obrazovanja i učenja.

16. Tjedan cjeloživotnog učenja

16. Tjedan cjeloživotnog učenja

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih kontinuirano provodi aktivnosti usmjerene na promociju cjeloživotnog učenja te organizira nacionalnu obrazovnu kampanju Tjedan cjeloživotnog učenja.

Provježbali smo mozak u šesnaestom Tjednu cjeloživotnog učenja

Tjedan cjeloživotnog učenja u Industrijsko strojarskoj školi

Tjedan cjeloživotnog učenja nacionalna je obrazovna kampanja čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i obrazovanja. Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i ove je godine, od 27. rujna do 3. listopada, organizirala 15. po redu Tjedan cjeloživotnog učenja, nacionalnu obrazovnu kampanju u kojoj se građanima na neposredan, često i neformalan način, prenosi poruka o važnosti obrazovanja i učenja.

15. Tjedan cjeloživotnog učenja

15. Tjedan cjeloživotnog učenja

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih kontinuirano provodi aktivnosti usmjerene na promociju cjeloživotnog učenja te već petnaestu godinu zaredom organizira nacionalnu obrazovnu kampanju Tjedan cjeloživotnog učenja.