prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

„Nastavnici u poduzeća – praksa za nastavnike“

Advantage Austria – Austrijski ured za vanjsku trgovinu i Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, uz pomoć projektnih partnera – Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore, Švicarskoga veleposlanstva i Zaklade Znanje na djelu – organiziraju drugi ciklus prakse za nastavnike strukovnih škola koja će se odvijati u vrijeme proljetnih praznika od 19. do 22. travnja 2022.

Praksa će se odvijati u cijeloj Hrvatskoj (od većih gradova: Zagreb, Split, Osijek, Dubrovnik, Rijeka, Varaždin, Koprivnica), a trajat će od jednog do četiri dana – ovisno o dogovoru s poduzećem.

Agencija prenosi osvrt poduzeća MEYER d.o.o. i iskustva nastavnice Vlatke Levanić iz Srednje strukovne škole u Varaždinu, koja je svoju praksu upravo odradila u tom poduzeću, te ovom prilikom zahvaljujemo poduzeću MEYER d.o.o. na susretljivosti.

„Profesorica Levanić imala je priliku izraditi proizvod koji koristi svakodnevno u svom radu i doživjeti ga s pozicije formulatora (naglasak na funkciji proizvoda), dok smo mi gledali proizvod sa strane našeg klijenta (primjena u praksi), a usput smo se malo i podsjetili na teoriju. Profesorica Levanić je obišla naš proizvodni pogon, upoznala se sa svim etapama proizvodnje kozmetičkog proizvoda i u našem laboratoriju uz nadzor izradila nekoliko proizvoda.”

170 nastavnika će u razdoblju od 19. do 22. travnja krenuti u svoju avanturu u neko željeno i odabrano poduzeće od njih 102, zato se pozivaju nastavnici da pogledaju popis poduzeća kojima još nisu dodijeljeni nastavnici i da se jave ako su zainteresirani na e-adresu: irena.kos.kukec@asoo.hr

Popis poduzeća kojima još nisu dodijeljeni nastavnici može se pogledati OVDJE.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.