prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Noć muzeja 2022.

Brojni hrvatski muzeji i druge kulturne institucije uključili su se svojim programima u ovogodišnje izdanje manifestacije Noć muzeja, s prigodnom temom – Muzeji između stvarnog i digitalnog. Noć muzeja održava se u petak, 28. siječnja.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da na stranici manifestacije pregledaju što 28. siječnja 2022. u Noći muzeja u fizičkom obliku nude muzeji iz vaše sredine, a za virtualne sadržaje, koji su uistinu bogati i raznoliki, da ostanu u svome gradu ili otputuju u neki drugi grad ili mjesto u Lijepoj našoj.

U okolnostima u kojima su se kulturne institucije silom prilika adaptirale na novu stvarnost, kada se veliki dio programa odvija u kontroliranim uvjetima i okolnostima uz obvezne Covid potvrde, kada je bitno smanjen broj posjetitelja na kulturnim događajima, a grupni organizirani, turistički posjeti muzejskim izložbama gotovo su potpuno izostali u statistikama muzejskih posjetitelja.

Aktualnosti pratite putem Facebook stranice Noć muzeja.hr, a programe pojedinih institucija pretražite putem mrežne stranice manifestacije nocmuzeja.hr.